Sociale projectbegeleiding

Er komt veel kijken bij zwambestrijding of asbestbestrijding van een wooncomplex of complete straat. Ook renovatie is een voorbeeld van een ingrijpende werkzaamheden voor de bewoners. Met een goede planning, openheid en communicatie kan het juiste draagvlak worden gecreëerd om te komen tot voor alle partijen goede samenwerking. STAD010 heeft een jarenlange ervaring met het begeleiden van bewoners.

Herontwikkeling van panden

Rotterdam heeft wijken met veel potentie. Wijken die weinig impulsen nodig hebben om daar een positieve waardeontwikkeling te creëren. Van groot belang is het om te weten waar deze wijken, panden en woningen te vinden zijn.

Visit4Real

Zoekt u een innovatieve manier om uw nieuwbouwproject of projectontwikkeling te presenteren? STAD010 en Visit4Real kunnen al deze 3D en virtual reality-producten bundelen in een SEO-geoptimaliseerde projectwebsite.

Fotoramen

STAD010 kan op een fraaie wijze raam- en deurpanelen voorzien van fotoprints en panelen. Hierdoor kan een route ontstaan door bijvoorbeeld gebruik te maken van kunst of foto’s uit het verleden.