Visit4Real

Zoekt u een innovatieve manier om uw nieuwbouwproject of projectontwikkeling te presenteren? STAD010 en Visit4Real kunnen al deze 3D en virtual reality-producten bundelen in een SEO-geoptimaliseerde projectwebsite.

Visit4Real is een jong en dynamisch visualisatiebedrijf dat sinds haar oprichting uitgegroeid is tot een belangrijke en innovatieve speler op het vlak van visualisatietoepassingen.

Visit4Real 3D visualisatie: virtual reality leek nog nooit zo echt

Beelden zeggen meer dan woorden. STAD010 en Visit4Real geven u de mogelijkheid om nog een stap verder te gaan om uw visie in beeld om te zetten. Dankzij de vooruitstrevende, eigen ontworpen, 3D visualisatietechniek van Visit4Real kunt u uw klant, opdrachtgever en bezoeker door uw tekeningen laten lopen en deze ‘echt’ laten beleven. Op die manier kunt u nog beter aan de wensen van uw klanten voldoen.
Naast deze innovatieve en interactieve visualisatietechnologie, kunnen STAD010 en Visit4Real u een totaalpakket aanbieden, waarin ook traditionele visualisatievormen, zoals artist impressions, 3D plattegronden, 3D video-animaties inbegrepen zijn.

Visit4Real innovatie

Visit4Real heeft op basis van de nieuwste WebGL technieken een eigen viewer ontwikkeld. Dankzij deze viewer is het mogelijk om diverse tekenbestanden om te zetten naar een virtuele omgeving, die een bezoeker online en realtime kan bezoeken.

Omdat de viewer gebaseerd is op WebGL, moet niet eerst een plug-in of programma gedownload worden om de virtuele omgeving te bekijken. Uw 3D visualisatie in Visit4Real kan direct via iedere webbrowser bezocht worden. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van andere visualisatiesoftware.

Visit4Real visualisatie maakt van een tekening een beleving

Met Visit4Real worden statische visualisaties en traditionele 3D tekeningen en modellen zoals SketchUp, FloorPlanner, AutoDesk en Studio Max omgezet in een virtuele omgeving, die zeer realistisch aandoet. Uw klant kan gewoon vanachter zijn PC, laptop of iPad door het 3D object lopen en zodoende ervaren hoe de ruimte er uitziet of er uit kán zien. De viewer is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk met muis en pijltjestoetsen te besturen.

Van beleving tot succes

Visit4Real visualiseert huizen, appartementen, kantoren, winkels, restaurants, hotels, infrastructuur, tuinen, educatieve content en maritieme objecten. Zowel bestaande objecten als nieuwbouw worden op deze manier ‘levensecht’ voorgesteld. Wij kunnen deze geavanceerde virtuele 3D visualisatie tegen zeer lage tarieven en binnen een mum van tijd uitvoeren.